Karijera

Naš računovodstveni ured čine dobrim naši ljudi i zato kada zapošljavamo, nastojimo da se našem timu priključe najbolji.

Prijavite se

Zašto Vizija kao poslodavac?

Potičemo osobni i profesionalni razvoj, nagrađujemo posvećenost i nudimo dugoročnu i zabavnu karijeru koja je fokusirana na ravnotežu između posla i života.

Koristimo suvremena i moderna tehnološka rješenja i zato nijednog člana našeg tima nećete pronaći kako sjedi zatrpan papirima i registratorima. 

Integritet, poštovanje, timski duh i dijeljenje znanja vrijednosti su s kojima počinjemo i završavamo svaki dan. Svako tko je s njima došao u Viziju, postigao je uspjeh.

Zato, ako su ove i tvoje vrijednosti ili želiš da radiš s ljudima kojih ih imaju, prijavi se danas, velika je vjerojatnost da ćeš uspjeti u našem timu.

Kako radimo?

Naša osnovna filozofija je postizanje rezultata, bez gubljenja bilo čijeg vremena. Fokusiramo se na izgradnju tima u kojem je svaki zaposleni sposoban uraditi samostalno posao od početka do kraja, ali kada je potrebno, svi radimo zajedno.

Ovakav pristup omogućava nam da stvorimo radno okruženje koje je fleksibilno, zabavno i kreativno.  A sve to, složit ćete se, presudno je za uspjeh svake firme, zar ne?

Tako da, ako si okrenut prema rezultatima i težiš uspjehu, prijavi se.

Od tebe očekujemo:

  • Da ti je uspjeh klijenata, dok si na poslu, na prvom mjestu i da možeš ići ispred onoga što on traži.
  • Da kada se nađeš u izazovnoj situaciji možeš se prilagoditi i riješiš problem bez mnogo buke i stresa
  • Da možeš procijeniti svoje postupke, odnosno da znaš kada praviš greške
  • Da feedback doživljavaš kao priliku za učenje i širenje svog znanja
  • Da vjeruješ u odnose zasnovane na povjerenju i poštovanju

Imate li ove sposobnosti? Prijavite se danas!

Obrazac za zaposlenje

"*" indicates required fields

Kako izgleda proces selekcije?

Nakon što popuniš prijavu i mi je pregledamo, pozvat ćemo te na intervju kako bismo mogli da te malo bolje upoznamo. Ako procijenimo da će se tvoji i naši pogledi na posao uklopiti kao puzzle, dajemo ti zadatak koji treba da testira tvoje vještine iz računovodstva. Poslije toga slijedi završni intervju s našim direktorom, a za nekoliko dana stiže i obavještenje da li si primljen.

Cijeli proces traje 7-10 dana.

Imate li dodatnih pitanja?

Piši nam, vrlo brzo ćemo ti odgovoriti.

Vijesti

Potencijalni rast minimalne plaće u Hrvatskoj

Pretpostavlja se da bi minimalna plaća u Hrvatskoj sljedeće godine mogla narasti sa sadašnjih 3750 kn na oko 4000 kuna neto, odnosno 5000 kuna bruto. Europski parlament ovog je tjedna usvojio ...

Više o tome

Prijedlog Vlade RH – Mjere za borbu protiv rasta cijena

Vlada RH je na tiskovnoj konferenciji dana 08.09.2022. prezentirala paket mjera pomoću kojih se planira boriti protiv rasta cijena. Temeljem prezentiranih mjera izdvojit ćemo one ...

Više o tome

Tko su obveznici revizija za 2022. godinu?

Obveznici revizije financijskih izvješća propisani su Zakonom o računovodstvu. Osim Zakona o računovodstvu, obavezu revizije uređuje i Zakon o trgovačkim društvima, ali  u slučaju ...

Više o tome