Računovodstveni ured Vizija računovodstvo

Izaberite najbližu podružnicu

Vi znate, jedan od najvažnijih aspekata uspješnog poslovanja, bez obzira na to da li imate malo, srednje ili veliko poduzeće su ažurne i točne poslovne knjige.

Zašto?

Zato što jedino tako možete brzo procijeniti financijsko zdravlje vašeg poduzeća, mjeriti puls svog poslovanja, vidite gdje su najveći troškovi, i što je najvažnije, precizno locirate prihode i rashode.

Ako pitate bilo kojeg našeg klijenta on će vam reći da je ključ poslovnog uspjeha u poznavanju brojeva.

Mi ne samo da pomažemo našim klijentima da razumiju snagu brojeva, već ih obavještavamo o svim promjenama zakona i savjetujemo ih kako da donesu bolje poslovne odluke i budu spremni za budućnost. Cijela naša poslovna kultura zasnovana je na poštenju i transparentnosti.

Surađujemo tako što vi vaše vrijeme posvećujete razvijanju svog posla, a mi se bavimo brojevima, koristeći najsuvremenija tehnološka rješenja.

Pojednostavili smo papirologiju i dali sve od sebe da automatiziramo poslovne procese, koristeći najbolje od inovativnih rješenja. Tako imate pristup svojim poslovnim knjigama 24/7.

Dakle, jeste li ste spremni da prenesemo vaše poslovanje zaista u 21. stoljeće?

6
Zemalja
28
Poslovnica
180
Zaposlenih
3500+
Zadovoljnih klijenta

Zašto raditi sa nama?

Pošteno pitanje.

Razumijemo, s toliko računovodstvenih tvrtki, teško je znati kome možete vjerovati. Da se razumijemo, rođeni ste da budete poduzetnik, a ne računovođa i zato dozvolite da mi brojimo zrna dok vi pijete kavu.

S fokusom na inovativna tehnološka rješenja i stalnim obrazovanjem naših zaposlenih, nudimo vam profesionalno, ažurno i točno vođenje poslovnih knjiga.

  • Plaćate ono što smo se dogovorili.
  • Mi pratimo izmijene poreznih pravila i zakona, tako da vi ne morate.
  • Nudimo automatizirano i pojednostavljeno računovodstvo i nikada ne morate tražiti onaj jedan račun.
  • Svi vaši važni poslovni podaci udaljeni su od vas na jedan klik.

Nema potrebe da se brinete da će vam razgovori s nama biti dodatno naplaćeni, odgovaramo na sve vaše telefonske pozive svakog dana od 10 do 14 sati.

I za kraj, ali ne i najmanje važno

Agencija „Vizija“ osnovana je 1993. godine u Sloveniji kao mala računovodstvena tvrtka. Zahvaljujući, prije svega preporukama brojnih zadovoljnih klijenata, iz godine u godinu smo rasli, unapređivali svoje usluge i širili poslovanje.

Prva podružnica „Vizije“ u Hrvatskoj počela je s radom 2020. godine u Zagrebu.

Poslujemo u regiji s iskrenom željom da klijentima koji posluju na međunarodnom tržištu pružimo učinkovito računovodstvo.

Imamo predstavništva u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Slovačkoj i Crnoj Gori što nas čini jednom od najznačajnijih regionalnih računovodstvenih tvrtki.

Ekspertiza

Dobili smo brojne nagrade koje potvrđuju kvalitet našeg rada.

Certifikati

Naše podružnice

Prva podružnica „Vizije“ u Hrvatskoj počela je s radom 2020. godine u Zagrebu. Poslujemo u regiji s iskrenom željom da klijentima koji posluju na međunarodnom tržištu pružimo učinkovito računovodstvo.

Kontakt

Međunarodno prisustvo

Imamo predstavništva u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Slovačkoj i Crnoj Gori, to nas čini jednom od najznačajnijih regionalnih računovodstvenih tvrtki.

Naša poslovnica

Vizija računovodstvo d. o. o.
Zavrtnica 17, 10000 Zagreb, Hrvatska

+385 99 6598 950
+385 1 2094 525
info@vizija-racunovodstvo.hr

OIB: 21157531228
Direktor: Marko Kolundžić

Karijera

Naš računovodstveni ured čine dobrim naši ljudi i zato kada zapošljavamo, nastojimo da se našem timu priključe najbolji.

Karijera u Viziji

Vijesti

Potencijalni rast minimalne plaće u Hrvatskoj

Pretpostavlja se da bi minimalna plaća u Hrvatskoj sljedeće godine mogla narasti sa sadašnjih 3750 kn na oko 4000 kuna neto, odnosno 5000 kuna bruto. Europski parlament ovog je tjedna usvojio ...

Više o tome

Prijedlog Vlade RH – Mjere za borbu protiv rasta cijena

Vlada RH je na tiskovnoj konferenciji dana 08.09.2022. prezentirala paket mjera pomoću kojih se planira boriti protiv rasta cijena. Temeljem prezentiranih mjera izdvojit ćemo one ...

Više o tome

Tko su obveznici revizija za 2022. godinu?

Obveznici revizije financijskih izvješća propisani su Zakonom o računovodstvu. Osim Zakona o računovodstvu, obavezu revizije uređuje i Zakon o trgovačkim društvima, ali  u slučaju ...

Više o tome