Računovodstvo

Traži ponudu

Računovodstvene usluge za mala poduzeća

Upravljanje financijama može biti teško, ali tko kaže da to morate učiniti sami? Ovdje smo da vam naše znanje, iskustvo i najsuvremenija softverska rješenja učinimo dostupnima. Pomoći ćemo vam postaviti sustav i stvoriti financijske ciljeve za vaše mikro ili malo poduzećeVašu ćemo evidenciju održavati ažurnom, ne samo u vrijeme oporezivanja. Dat ćemo vam financijsku stručnost i smjernice koje su vam potrebne za učinkovito vođenje vašeg poslovanja. Jer, znate, savjet koji iskusni računovođa može ponuditi vašoj tvrtki može biti upravo čimbenik na ljestvici koja razlikuje uspjeh od neuspjeha.

Dakle, ako imate između 1 i 49 zaposlenih, ako imate poslovni prihod do 8.000.000 eura, a vrijednost vaše poslovne imovine je do 4.000.000 eura i ako vam je potreban računovođa koji je 100% uključen u vaše poslovanje, krenimo.

Saznaj više

Računovodstvene usluge za srednja poduzeća

Svi znamo da vođenje posla nije lako, pa zašto ne zaposliti nekoga tko je na vašoj strani i tko vam može pomoći da se pripremite za budućnost. Razumijemo da su točne i pravovremene informacije ključne za svakog vlasnika tvrtke. Ovdje smo ne samo da za vas pripremimo financijska izvješća, već i da ih analiziramo i interpretiramo kako biste ih mogli razumjeti i učinkovito koristitiNaši klijenti kažu da pripremamo jednostavne i lako razumljive financijske izvještaje koji im pomažu u donošenju dobrih poslovnih odluka. Sve što radimo, radimo vodeći se motom – Vaš uspjeh je naš posao.

Tako da, ako imate između 50 i 249 zaposlenih, ako ostvarujete poslovne prihode do 40.000.000 eura, a vrijednost poslovne imovine iznosi do 20.000.000 eura i ako vam je potreban računovođa koji je 100% uključen u vaše poslovanje, krenimo.

Saznaj više

Računovodstvene usluge za velika poduzeća

Pružamo cjelovit paket računovodstvenih usluga za velika poduzeća, počevši od implementacije najsuvremenijih softverskih programa za računovodstvo preko računovodstvenih usluga do poslovnog i poreznog savjetovanja. Pomažemo vam da ostvarite svoje poslovne ambicije kroz pametna poslovna rješenja, ažurno računovodstvo i porezno planiranje. Podržat ćemo Vas na svakom koraku vašeg poslovnog puta i pružiti mnogo više od pukog brojanja brojeva. Naši klijenti kažu da isporučujemo visokokvalitetna rješenja, da imamo strogu politiku zaštite podataka i privatnosti te velik broj savjeta kako uštedjeti novac.

Dakle, imate više od 250 zaposlenih, ako vaš poslovni prihod prelazi 40.000.000 eura, a vrijednost vaše poslovne imovine je veća od 20.000.000 eura, a ako vam treba računovođa koji je 100% uključen u vaše poslovanje, krenimo.

Saznaj više

Želite brzi izračun ponude?

Pošaljite nam upit i mi ćemo vam odmah poslati ponudu. Povjerljive podatke koristit ćemo isključivo za pripremu ove ponude.

Obračun plaća

Obračun plaća je vrlo osjetljivo i zahtjevno financijsko područje, zbog čega je veliki izazov za mnoge poslodavce. Mi, kao računovodstveni ured, koji obračunava plaće za preko 5000 zaposlenih, to jako dobro razumijemo.

Više o tome

Arhiviranje

Arhiviranje dokumentacije jedan je od zahtjevnijih, a istovremeno i manje prioritetnih zadataka u većini poduzeća.

Više o tome