Računovodstvo za velika poduzeća

Traži ponudu

Ako je vaš poslovni promet dostigao 40.000.000 eura i zapošljavate veliki broj zaposlenika, možda vam je potrebna drugačija vrsta računovodstvenih usluga od one koje sada imate?

Vi znate da velike kompanije ne uspijevaju samo zahvaljujući odličnim poslovnim potezima i vrhunskim sposobnostima menadžmenta, već i kroz učenje umjetnosti delegiranja poslova.

A mi znamo da je velikom poduzeću koje čak i kada ima svoje interno računovodstvo, potrebna podrška od eksternog računovođe.

Zato svoje usluge prilagođavamo potrebama i organizaciji vaše firme tako da vi dobijate više vremena da strateški razmišljate o svom poslovanju, bez obzira da li nam povjeravate cjelokupno računovodstvo ili samo njegov dio.

Mi ne samo da imamo tim posvećenih profesionalaca računovođa koji će ažurno i točno bilježiti sve promjene u vašim poslovnim knjigama, već, ukoliko ste spremni, vaše računovodstvo vodimo u XXI vijek.

Besprijekorno integriramo naše računovodstveno znanje sa snagom najnovijih softverskih alata.

Na taj način pružamo brzu i efikasnu uslugu..

Naša suradnja počinje dogovorom da se uz fiksnu mjesečnu naknadu i bez skrivenih troškova, svako bavi svojim poslom. Mi se fokusiramo na vaše računovodstvo, a vi se fokusirajte na dalji razvoj vašeg biznisa.

Zašto smo prvi izbor velikih poduzeća

 • Štedimo vreme
  Obavještavamo vas na vreme šta treba da platite kako biste mogli da se bavite onim što volite.
 • Štedimo novac
  Za naše usluge plaćate fiksnu mjesečnu naknadu bez skrivenih troškova u sitnim slovima ugovora.
 • Pouzdan smo partner
  Dobijate savjete i podršku od jedne od najvećih regionalnih računovodstvenih agencija.

Računajte na nas

Mi znamo da svi očekuju daleko više od usuglašenosti poslovnih knjiga  i svakodnevnog praćenja brojki i zato kroz izvještaje kreirane za menadžment možemo ponuditi konkretne savjete kako da uštedite novac i optimizirate poslovanje.

Vjerujemo da je najbolji način da služimo našim klijentima izgradnja odnosa zasnovanih na poštovanju i povjerenju. Trudimo se da nadmašimo očekivanja i zahvaljujući takvom pristupu do sada smo ostvarili brojna dugoročna partnerstva.

Snažni smo zagovornici korištenje tehnologije za poticanje rasta poduzeća, jer je to najbolji put da budete efikasniji i da imate bolje i brže izvještavanje.

Šta dobijate

 • Kvalitetnu, profesionalnu i pristupačnu uslugu
 • Točne i pravovremene informacije o svim promjenama Zakona i benefitima koje daju država i banke, a koje vam mogu biti korisne za poslovanje.
 • Odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice u vezi sa poslovanjem.
 • On-line računovodstvo – program koji vam omogućava da brzo i kvalitetno poslujete na mreži.
 • Savjete u vezi sa vašim poreznim i PDV obavezama.