Računovodstvo za mala poduzeća

Traži ponudu

Znamo da vlasnici malih poduzeća nemaju vremena ili dovoljno znanja da vode svoje poslovne knjige, a i zašto bi?  Vi niste računovođa.

„Vizija Računovodstvo“ pruža računovodstvene usluge prilagođene malim poduzećima. Koristimo najsuvremeniju tehnologiju, kako bismo pratili vaše poslovanje i evidentirali sve promjene na zakonom propisan način.

Naša saradnja počinje dogovorom da se uz fiksnu mjesečnu naknadu i bez skrivenih troškova, svako bavi svojim poslom. Mi se fokusiramo na vaše računovodstvo, a vi se fokusirajte na razvoj svojeg poslovanja.

Zašto smo prvi izbor malih poduzeća

 • Štedimo novac
  Za naše usluge plaćate fiksnu mjesečnu naknadu bez skrivenih troškova u sitnim slovima ugovora.
 • Štedimo vreme
  Obavještavamo vas na vreme šta treba da platite kako biste mogli da se bavite onim što volite.
 • Pouzdan smo partner
  Dobijate savjete i podršku od jedne od najvećih regionalnih računovodstvenih agencija.

Širite svoje poslovanje sa nama

Bilo da počinjete ili planirate širenje možemo vam pomoći u svakoj fazi vašeg poslovnog putovanja. Svoje usluge prilagođavamo kako bismo vam pomogli da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Neki od naših klijenata počeli su kao mali trgovci, a danas, desetljeće kasnije, su vlasnici srednjih i velikih nacionalnih i regionalnih kompanija.

Suradnjom sa preko 200 malih poduzeća, naučili smo da dobra računovodstvena agencija nije eksterni zaposleni, već je podrška i oslonac svojim klijentima.

Zato suradnju sa klijentima temeljimo na povjerenju i podršci.

Naš posao ne završava se na vođenju vaših poslovnih knjiga.

Na sebe smo preuzeli obavezu da vas na vrijeme obavještavamo o svim obavezama koje imate prema državi i da vas savjetujemo, ukoliko vi to želite, kako da zaradite više.

Šta dobijate

 • Kvalitetnu, profesionalnu i pristupačnu uslugu
 • Računovodstvenu agenciju koja vodi računa da vaš ulazak u poduzetništvo uz sve administrativne procedure bude jednostavan i da vam ne oduzima previše vremena.
 • Odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice u vezi sa poslovanjem.
 • On-line računovodstvo – program koji vam omogućava da brzo i kvalitetno poslujete na mreži.
 • Savjete u vezi sa vašim poreskim i PDV obavezama.