Računovodstvo za srednja poduzeća

Traži ponudu

Sa rastom firme i financijsko izvještavanje može postati sve izazovnije. S druge strane, vi  vodite posao, i najbitnije vam je da se fokusirate na svoju osnovnu djelatnost, dok vam druge aktivnosti, poput financijske administracije, oduzimaju mnogo vremena.

Vaša firma raste, ali možda još nije dostigla fazu da ima interni financijski i računovodstveni tim ili je možda vašem internom računovodstvenom timu potreban novi uvid?

Angažiranjem računovodstvene agencija „Vizija“ dobijate preko potrebno vrijeme i resurse.

Jer…

Ne samo da imamo tim posvećenih profesionalaca računovođa koji će ažurno i točno bilježiti sve promjene u vašim poslovnim knjigama, već će, ukoliko ste spremni, vaše računovodstvo uvesti u XXI vijek.

Mi besprijekorno integriramo naše računovodstveno znanje sa snagom najnovijih softverskih alata.

Na taj način klijentima pružamo brzu i efikasnu uslugu.

Naša saradnja počinje dogovorom da se uz fiksnu mjesečnu naknadu i bez skrivenih troškova, svako bavi svojim poslom. Mi se fokusiramo na vaše računovodstvo, a vi se fokusirajte na razvoj svog biznisa.

Zašto smo prvi izbor srednjih poduzeća

 • Štedimo novac
  Za naše usluge plaćate fiksnu mjesečnu naknadu bez skrivenih troškova u sitnim slovima ugovora.
 • Štedimo vreme
  Obavještavamo vas na vreme šta treba da platite kako biste mogli da se bavite onim što volite.
 • Pouzdan smo partner
  Dobijate savjete i podršku od jedne od najvećih regionalnih računovodstvenih agencija.

Mi smo partner od povjerenja

Vi kao vlasnik srednjeg poduzeća znate da ste obveznik revizorske kontrole, a mi kao računovođe znamo da eksterna revizija ni za jednu kompaniju nije ugodan proces kroz koji treba proći.

Naši klijenti kažu da „Vizija“ nije samo njihov eksterni zaposleni, čiji se posao završava na vođenju poslovnih knjiga, već njihov najbolji prijatelj kad do revizije dođe. 

Zato mi svaku poslovnu saradnju temeljimo na povjerenju i podršci i svoje usluge prilagođavamo kako bismo vam pomogli da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Na sebe smo preuzeli obavezu da vas na vrijeme obavještavamo o svim obavezama koje imate prema državi i da vas savjetujemo, ukoliko vi to želite, kako da zaradite više.

Šta dobijate

 • Kvalitetnu, profesionalnu i pristupačnu uslugu
 • Točne i pravovremene informacije o svim promjenama Zakona i benefitima koje daju država i banke, a koje vam mogu biti korisne u poslovanju.
 • Odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice u vezi sa poslovanjem, u roku od 24h.
 • On-line računovodstvo – program koji vam omogućava da brzo i kvalitetno poslujete i samo jednim klikom dobijete uvid u svoje poslovne knjige.
 • Savjete u vezi sa vašim poreskim i PDV obavezama.