Poslovno i porezno savjetovanje

Traži ponudu

Vođenje poslovanja može biti kompliciran zadatak i mi kao računovodstveni ured, koji surađuje s preko 500 klijenata u regiji, to jako dobro razumijemo.  Zato našim klijentima uz računovodstvene usluge, pružamo i usluge poslovnog i poreznog savjetovanja.

Pokazaćemo vam kako da izbjegnete greške koje vas mogu skupo koštati, s namjerom da vaš posao usmjerimo na pravi put prema uspjehu.

Ukratko, suradnjom s nama, imate mogućnost da se oslonite na stručne i profesionalne savjete koji će vam donijeti rezultate. Pomoći ćemo vam da kreirate strategiju, provedete promijene i efikasnije upravljate svojim poslom.

Tko vas savjetuje?

Stručnjaci za porezno i poslovno savjetovanje. Porezni stručnjaci koji su u tijeku sa složenim poreznim pravilima koji se često mijenjaju.

Mi znamo da je vaš posao jedinstven i zato radimo individualna porezna i poslovna rješenja. Tek kada upoznamo vas i sve specifičnosti vašeg poslovanja dajemo vam savjete.  

U slučaju porezne kontrole, mi stojimo rame uz rame s vama te snosimo odgovornost za svoje greške.

Vi znate da promijene mogu biti teške i zato smo vam podrška ne samo u planiranju, već i u implementaciji, provođenju promijena i postizanju boljih rezultata.

Kako biti efikasniji?

Vjerujemo u snagu brojeva i zato sva poslovna rješenja kreiramo na osnovu vaših financijskih izvještaja.

Na osnovu konkretnih podataka, predlažemo vam najefikasniju poreznu i poslovnu strategiju uvijek imajući u vidu najnovije propise i izmjene Zakona.

Tu smo, da pored savjeta kako da smanjite troškove i uštedite novac, poslujući u okvirima zakona, budemo podrška i vašoj administraciji. Pokazujemo vam kako optimizirati posao koristeći tehnologiju.

Kako smanjiti preveliko porezno opterećenje?

Sveobuhvatnim pristupom, porezni savjetnici smanjuju vaše porezne obaveze na minimum. Tijekom godine planiramo i provodimo strategije kojima bismo poboljšali vašu profitabilnost.

Cilj nam je da naši klijenti ne plaćaju više nego što je potrebno.

Ukazat ćemo vam na sve porezne olakšice i neoporezive iznose koje možete isplatiti, ali vas podsjećamo i na sve obaveze koje morate podmiriti i rokove koje ne smijete propustiti.

Pružamo vam podršku pred poreznim i drugim nadzornim tijelima. U nama uvijek imate pouzdanog i iskusnog partnera prilikom svih vrsta nadzora i kontrole.

Kako to izgleda u praksi?

Preventiva je kažu pola zdravlja.

Prije ili tijekom naše suradnje izvršit ćemo porezni kontroling. To znači da ćemo napraviti pregled vašeg cjelokupnog poslovanja na sličan način kao što to rade nadležne financijske institucije.

To uključuje:

  • Pregled dokumentacije na osnovu koje ćemo utvrditi da li ste uredno podmirili sve porezne obaveze
  • Sastavljanje pisanog izvještaja o izvršenoj kontroli
  • Iznošenje prijedloga za otklanjanje nedostataka i nepravilnosti koje mogu smanjiti porezne rizike.
  • Razgovor s rukovoditeljima poduzeća.

Važno je znati!

Naš imperativ je  – Bolji rezultati u što kraćem vremenu. I to je nešto oko čega ne radimo kompromise.